Kelkit Belediye Başkanı Duran: "İlçe Merkezinde Yaşayanlar, Suyu Daha Ucuza Tüketecekler"

Son Güncelleme:

Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, ilçe merkezinde yaşayanların, suyu daha ucuza tüketeceklerini söyledi.

Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, ilçe merkezinde yaşayanların, suyu daha ucuza tüketeceklerini söyledi.


Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başlattıkları 'Kelkit'e Sahip Çık' projesi ile ilçe nüfusunun çoğaltılması ve bu oranda vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti.


Belediyenin en önemli gelirinin, ilçe nüfusuna göre İller Bankası tarafından kişi başına gönderilen vergi geliri olduğunu ifade eden Duran, şunları kaydetti:


"Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek ve ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirebilmek için bu gelire ihtiyacımız var. Belediye Meclisimiz tarafından 5 Kasım'da alınan karar doğrultusunda, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'nde adresleri ilçe merkezinde bulunan vatandaşlarımızın ikametlerinde kullandıkları su ücretlerinde yüzde 15 indirim uygulanacak."


Muhabir: Ertuğrul Demir/ Meltem Yılmaz


Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA