Kendisine sigara içme uyarısında bulunan babasına sinirlenip annesini öldürdü!

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Sancaktepe'de ailesiyle oturan 27 yaşındaki Reşat Yüksel bir süredir ailesi ile sorun yaşıyordu. Babasının sigara içme uyarısına sinirlenip aile üyelerine saldırdı, annesini öldürdü. Polis tarafından yakalanan şahıs tutuklandı.

Sancaktepe'de ailesiyle oturan 27 yaşındaki Reşat Yüksel bir süredir ailesi ile sorun yaşıyordu. Geçtiğimiz Cuma günü iddiaya göre babası evde sigara içmemesi yönünde uyarıda bulundu. Uyarıya sinirlenen Reşat Yüksel eline aldığı bıçakla aile üyelerine saldırdı.

EVİ KANA BULAYIP KAÇTI

Annesini öldüren Reşat Yüksel, babasına ve kız kardeşlerine bıçakla saldırdı. İki kız kardeşini ve babasını yaralayan Reşit Yüksel kaçtı. Baba ve kızları, hastaneye kaldırıldı. Saldırgan Reşit Yüksel polis tarafından yakalandı.

3 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Adliyeye sevk edilen Yüksel tutuklandı. Anne Çiçek Yüksel'in cenazesinin memleketi Mersin'e gönderildiği öğrenildi. Kız kardeşlerin ve Baba Ahmet Yüksel'in tedavisi sürüyor.

"KÜÇÜK KIZ BİZE KAÇTI, ÇOK KORKMUŞTU"

Ailenin komşusu Ali Osman Tüylü, "Küçük kız bize kaçtı. Aldık içeriye, koruduk onu. O kızın o anki korkusunu anlatamam, çıldırmış vaziyetteydi. Kapıyı açtık her taraf kan elinde bıçakla kaçan bir insan var. Onunla biz kapıda karşılaşıyorduk, ketum bir insandı. Sessiz, konuşmasını bilmeyen, merhabası olmayan biriydi" dedi.

Kaynak: DHA