Yalova'da Kesilen Ağaçlar Fakirlere Yakacak Olacak

Son Güncelleme:

CHP'li Yalova Belediyesi tarafından trafik sorunu tarafından kesilen ve CHP'li vekillerin tepkisine yol açan ağaçlar, ihtiyaç sahiplerine yakacak olacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Yalova girişinde yapılacak köprülü kavşak çalışması kapsamında CHP'li Yalova Belediyesi tarafından Tonami Meydanı'nda kesilen 180 ağaç, ihtiyaç sahipleri ile belediye personeline yakacak olacak. Kesilen ağaçlar nedeniyle CHP'li vekiller Belediye Başkanı Vefa Salman'a öfke kusmuş ve "Biz şimdi diğer yerleri nasıl savunacağız" isyan etmişti.

AĞAÇLAR YAKACAK OLACAK

Kesilen ağaçlar, Çınarcık yolu üzerinde bulunan belediyeye ait İkmal ve Bakım Müdürlüğünde depolandı. Kesilen ağaçların Umut Evleri vasıtası ile belirlenecek yardıma muhtaç insanlara ve doğal gaz kullanmayan belediye personeline yakacak olarak dağıtılacağı öğrenildi.

VATANDAŞLAR DİKKATLE İZLEDİ

Yalova'nın Tonami Meydanı'ndaki ağaç kesimi sabah erken saatlerde de devam etti. Yol kenarındaki yaşları 100'den fazla olan ağaçlar kesilerek kamyonlara yüklendi. Çevredeki vatandaşlar ise çalışmaları uzaktan izledi.

HALK İKİYE BÖLÜNDÜ

Ağaçların kesilmesi vatandaşları da ikiye böldü. Bazı vatandaşlar trafik sorununun çözülmesi için buraya yapılacak olan köprülü kavşağın şart olduğunu dile getirerek belediyeye destek verirken, bazı vatandaşlar ise ağaç kesiminin yanlış olduğunu dile getirdi.

Kaynak: İHA