Kılıçdaroğlu Keşke Türkiye Böyle Bir Tramvayı Yaşamasaydı

Son Güncelleme:

Kılıçdaroğlu Keşke Türkiye böyle bir tramvayı yaşamasaydıCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, askeri darbe girişimine yönelik Keşke Türkiye böyle bir tramvayı yaşamasaydı dedi.

Kılıçdaroğlu Keşke Türkiye böyle bir tramvayı yaşamasaydı


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, askeri darbe girişimine yönelik Keşke Türkiye böyle bir tramvayı yaşamasaydı dedi.


CHP Lideri Kılıçdaroğlu, parti MYK'sının olağanüstü toplantısına katılmak için TBMM'ye geldi. Kılıçdaroğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada Keşke Türkiye böyle bir tramvayı yaşamasaydı. Hepimiz son derece üzgünüz. Ama Türkiye büyük bir devlettir, güçlü bir cumhuriyettir. Bütün bu sorunları aşabilecek gücümüz, potansiyelimiz vardır. Vatandaşlarımızın sükünet içinde gelişmeleri takip etmesini arzu ederim ifadelerini kullandı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı ile görüştünüz mü sorusuna ise 'Hayır' yanıtını verdi.

Kaynak: DHA