Kırıkkale'de Muhasebeciler Haftası Etkinliği

Son Güncelleme:

Serbest Mali Müşavirler Muhasebeciler Odası Başkanı Kürşat Gürtemel, Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Serbest Mali Müşavirler Muhasebeciler Odası Başkanı Kürşat Gürtemel ve oda üyeleri Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ı makamında ziyaret ettiler.


Ziyarette oda olarak yaptıkları çalışmaları hakkında bilgiler veren Gürtemel, eski oda başkanları Şuayip Ekinci'nin ani ölümüyle haftalarını buruk kutladıklarını dile getirdi. Gürtemel, merhum Ekinci'ye Allah'tan rahmet, geride kalan ailesine başsağlığı diledi.


Odalarına kayıtlı 173 üyenin bulunduğunu belirten Gürtemel, üyeleriyle birlikte mükelleflerine yardımcı olmak için her konuda çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Mükelleflerin sıkıntıya düşmemesi için her zaman üyeleriyle birlikte istişare içerisinde olduklarını ifade eden Gürtemel, 100 civarında bürolarının bulunduklarını bildirdi.


Muhasebecilerin yaptıkları işin önemli olduğunu belirten Başkan Korkmaz ise; muhasebecilerin devlet ile tüccar arasında mekanizma olduğunu dile getirdi. Muhasebecilerin düştüğü her sıkıntıda kapılarını çalabileceklerini ve her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Korkmaz, tüm muhasebecilerin günlerini kutladı.


Yayıncı: Emrah Yaşar - KIRIKKALE

Kaynak: AA