Kırklareli'de Ki Sel
Son Güncelleme:
CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımız için büyük üzüntü içerisindeyiz" dedi.
CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımız için büyük üzüntü içerisindeyiz" dedi.
Kesimoğlu, Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesinde aşırı yağışlar sonucu meydana gelen sel bölgesinde incelemelerde bulundu.
Selde evleri zarar gören ve hayatını kaybeden vatandaşların aileleri ile görüşen Kesimoğlu, istek ve sıkıntıları dinledi.
Selden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Kesimoğlu, bölgede hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Kesimoğlu, selde zarar gören ailelere Büyükkarıştıran Belediyesi ve Kırklareli Valiliği tarafından bir miktar yardım yapıldığını anımsattı.
Muhabir: Özgün Tiran/ Hakan Şahin
Yayıncı: Murat Paksoy - KIRKLARELİ
Kaynak: AA