Kız Kardeşini Kalbinden Bıçakladı

Son Güncelleme:

Bağcılar'daki bir benzin istasyonuna giden bir kişi kız kardeşini başka bir otomobilde görünce dehşet saçtı.

Bağcılar'daki bir benzin istasyonuna giden M.Y. başka bir otomobil içinde gördüğü 26 yaşındaki kız kardeşi Y.Y.'yi kalbinden bıçaklayarak öldürürken, yanındaki 29 yaşındaki erkek arkadaşı M.K. ile Y.K. de yaralandı. Kaçan M.Y. polisin takibi sonucu yakalandı.


Göztepe Mahallesinde bir benzin istasyonuna saat 20.30 sıralarında giden M.Y, park halindeki 34 AFJ 37 plakalı otomobilde kız kardeşi Y.Y.'yi biri kadın üç kişiyle birlikte otururken gördü. Bunun üzerine otomobile binen M.Y. ile kızkardeşi arasında tartışma başladı. Üzerinde taşıdığı bıçağı çeken M.Y., kız kardeşi Y.Y.'yi kalbinden bıçakladı.


M.Y. araya giren Y.Y.'nin arkadaşı N.K.'nin yüzünden, Y.K.'yi de boynundan bıçaklayarak kaçtı. Otomobilden düşen Y.Y. arkadaşları tarafından kaldırıldığı Özel Sena Hastanesi'nde hayatını kaybetti.


Bezmialem İstanbul Tıp Fakültesi'ne kaldırılan N.K. yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Bağcılar Polis Merkezi'ne götürüldü. Benzin istasyonu ile bir pastanenin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, olay yerinde delil topladı. Kaçan M.Y. ise kısa süre sonra polise teslim oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen M.Y.'nin sorgusu sürüyor.

Kaynak: DHA