KKTC'de İş Kazası: 1 Ölü

Son Güncelleme:

LEFKOŞA (İHA) – KKTC’nin Gazimağusa’ya bağlı Bafra’da bölgesindeki bir otelde 4 buçuk metre yükseklikteki balkondan düşen bir çalışan hayatını kaybetti.

LEFKOŞA (İHA) – KKTC'nin Gazimağusa'ya bağlı Bafra'da bölgesindeki bir otelde 4 buçuk metre yükseklikteki balkondan düşen bir çalışan hayatını kaybetti.


Gazimağusa'ya bağlı Bafra'da bölgesinde faaliyet gösteren bir otele bir firmadan klima arızasıyla ilgilenmek üzere gönderilen İsmail Kızıldemir adlı işçi, 4 buçuk metre yükseklikte bulunan konferans salonu balkonundan düşerek ağır yaralandı. Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne ardından Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Kızıldemir tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


1 yıl önce ekonomik sebeplerden dolayı Şanlıurfa'dan KKTC'ye göç eden Kızıldemir, arkasında 4 yetim bıraktı. İsmail Kızıldemir'in naaşı yapılacak otopsinin ardından memleketine geri gönderilecek.


Kaza ilgili soruşturma devam ediyor. - LEFKOŞA

Kaynak: İHA