Kocaeli'de yağma suçundan 4 tutuklama
Son Güncelleme:
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişiye karşı yağma ve hürriyetinden yoksun kılma suçunu işleyen 5 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. İzmit'te gerçekleşen olayın ardından polis ekipleri şüphelileri gözaltına aldı ve ifadeleri alındı. Yapılan değerlendirme sonucunda H.İ.S., İ.A., M.A.Ö. ve E.Ş. isimli şahıslar tutuklanırken, Y.İ.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kocaeli'de yağma suçundan 4 tutuklama
KOCAELİ - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişiye karşı yağma ve hürriyetinden yoksun kılma suçunu işleyen 5 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, 3 Şubat tarihinde İzmit'te 5 şüpheli Kemal T'ye yönelik "Yağma", "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "Yasak olmayan bıçak ve diğer aletleri sırf saldırıda kullanmak amacıyla taşımak" suçu işlendi. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri olaya karıştığı tespit edilen H.İ.S., Y.İ.S., İ.A., M.A.Ö. ve E.Ş. isimli 5 şüpheliyi gözaltına aldı. İfadeleri alınan şüphelilerden Y.İ.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken H.İ.S., İ.A., M.A.Ö. ve E.Ş. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA