Kolilere Doldurdukları Tabakları Çalamadan Kaçtılar
Son Güncelleme:
Keşan'da zücaciyeciye mağazasının alüminyum kapısının alt kısmını kırarak giren 2 kişi, çevreden görenlerin bağırması üzerine çalmak için hazırladıkları kolileri bırakıp kaçtı.
Olay, bu sabah Büyük Cami Mahallesi Hal Geçidi Belediye İşhanı'nda meydana geldi. Zücaciyeciye mağazasının alüminyum kapısını alt kısmını kıran kimliği belirsiz 2 kişi, içeride bulunan çatal, bıçak, kaşık ve tabakları kolilere koyarak dışarıya çıkardı. Bu sırada hırsızlığı görenlerin bağırması üzerine telaşa kapılan şüpheliler çalmak için hazırladıkları kolileri bırakıp kaçtı.
İhbar üzerine gelen polis ekipleri mağaza içerisinde inceleme yaptı. Telaşa kapılarak kaçan hırsızlık şüphelisi 2 kişinin sadece mağazanın kasasında bulunan bir miktar bozuk parayı aldığı belirlendi. Soruşturma sürüyor.
Kaynak: DHA