Konservatuar Öğrencilerinden Muhteşem Konser
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gitar ve keman öğrencileri Leyla Atakan Kültür Merkezi'ndeki konseriyle dinleyicilerden tam not aldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar gitar ve keman öğrencileri Leyla Atakan Kültür Merkezi'ndeki konseriyle dinleyicilerden tam not aldı. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede öğrenciler bir yıllık eğitimlerinin karşılığını sergilediler.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde eğitim alan gitar ve keman öğrencilerinin yılsonu konserine yoğun ilgi vardı. Konserde konservatuvar eğitmenleri Sena Özbinar ve Gökhan Tapcı'nın öğrencileri birbirinden güzel eserler seslendirirken eğitmenlerde bir eser seslendirerek konsere renk kattı. Konsere gelenleri müziği dünyasında yolculuğa çıkaran Konservatuvar öğrencileri dinleyicilerin kulaklarının pasını sildi.
İlk yılsonu öğrenci konserine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal eğitimin önemini vurgulayarak "Hepimiz çocuklarımızı izledik. Eminim hepimizin gençliğinden kalan bir nuktedir; bir enstrüman çalmak. Bende bu yaştan sonra bağlama çalmayı öğreniyorum. Bizim zamanımızda olmayan imkanlar çocuklarımızın elinde var. Onlarda bu imkanları çok iyi değerlendirmişler. Öğrencilerimize çok büyük emek veren eğitmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. Ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Yeşildal, eğitmenlere emeklerinden dolayı çiçek verdi. - KOCAELİ