Kto'dan 23 Nisan Mesajı
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili M.Asaf Mehmetbeyoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yazılı bir açıklamada bulundu.23 Nisan tarihinin, egemenliğin millette olduğunun en önemli göstergesi olduğunu...
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Asaf Mehmetbeyoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yazılı bir açıklamada bulundu.
23 Nisan tarihinin, egemenliğin millette olduğunun en önemli göstergesi olduğunu söyleyen Mehmetbeyoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Hepimizin de bildiği gibi, Ulu Önderimiz M. Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu günü, çocuklara armağan etmiştir.
Ulu önderimizin de önemle üzerinde durduğu gibi, çocuklarımız geleceğimizdir. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlamak ülkemizin temellerini sağlamlaştırmak demektir.
Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir- diyerek açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı bu önemli günü, bayram olarak çocuklara armağan etmesi, Atatürk'ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.
Bu tarihten itibaren de her yıl 23 Nisan gününü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlamaya başladık.
Bu düşünceler ve barış dolu, sağlıklı ve mutlu bir gelecek dileklerimizle, 23 Nisan'da sadece ülkemiz çocuklarının değil bütün Dünya çocuklarının bayramlarını kutluyoruz." - KAYSERİ