Küfür Kavgası Kanlı Bitti
Zonguldak'ta, küfür nedeniyle çıktığı iddia edilen kavga kanlı bitti.
Zonguldak'ta, iddiaya göre, kendisine küfür ettiği için tartıştığı arkadaşı 24 yaşındaki M.D.'yi bıçaklayarak yaralayan 17 yaşındaki G.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Önceki gün, akşam meydana gelen olayda, G.S. ile M.D., belirlenemeyen bir nedenle önce telefonda tartıştı. Birbirlerine küfür eden iki arkadaş, daha sonra buluşmaya karar verdi. Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde buluşan G.S. ve M.D.'nin tartışması, kısa sürede kavgaya dönüştü. G.S., yanında taşıdığı bıçağı çıkararak Demir'i sırtından bıçaklayıp kaçtı. Ağır yaralanan M.G., çağrılan ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Evinde gözaltına alınan ve sorgusunun ardından dün akşam adliyeye sevk edilen G.S., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.