Kurban Bayramı'na Doğru
Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven mesaj yayımladı.
Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven mesaj yayımladı.
Delican, mesajında millet ve devlet olarak büyük bir imtihandan, önemli bir dönemeçten geçildiğini belirtti.
Bu coğrafyada, kardeşi kardeşe kırdıran, milletin ve devletin varlık ve huzuruna göz dikenlerin, kurban yerine, masum insanların kanını dökenlerin ilahi adaletle elbette karşılaşacağını ama önce tarihin sayfalarında hesaplarını vereceğini ifade eden Delican, hak ve doğruluk yolunda vefa, fedakarlık ve sadakatin simgesi olan bir bayramın daha karşılandığını kaydetti.
Delican, açıklamasında şunları ifade etti:
"Dilerim ki bu bayram, büyük bir imtihandan geçtiğimiz, tarihi bir mücadele verdiğimiz şu günlerin selamet ve huzura ermesi için vesile olur. Ortak geçmişi ve hayalleri olan insanların kaderine hükmetmeye kalkışanlar, onları birbirine düşürmek, vatanlarından etmek isteyenler, devletimize kirli planlarıyla el uzatanlar ve planlarını gerçekleştirirken kanla beslenecek kadar gözü dönmüş bölücü ve işgalciler elbette yaptıklarının hesabını verecektir. İnsani ve ahlaki değerlerden nasibini almamış, masum insanları kurban edecek kadar canileşen, bu vatanı bölmek, devleti teslim almak için birilerinin taşeronu olacak kadar zavallılaşanların, içimize sızan bu teröristlerin sonunu getirmek için ihtiyacımız olan güç; hak, adalet ve vatanımız için çarpan yüreklerimizde, birliğimizdedir. ve bayramlar, gücümüzü en çok hissettiğimiz, birbirimize kenetlendiğimiz önemli günlerdir."
-CHP İl Başkanı Güven'in mesajı
CHP İl Başkanı Güven de mesajında Türkiye'nin terör örgütleri ve bölgeyi saran ateş sebebiyle zor günler geçirdiğini ifade ederek, böylesine zor günlerin atlatılması için en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirtti.