Marmaris'te Yabancılar Yılbaşını Kutladı

Son Güncelleme:

Marmaris Netsel Marina'da, yerleşik yaşayan yabancılar için 'sokak partisi' adı altında geleneksel yılbaşı kutlaması yapıldı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan Netsel Marina'da, yerleşik yaşayan yabancılar için 'sokak partisi' adı altında geleneksel yılbaşı kutlaması yapıldı.


Netsel Marina Çarşı'da yapılan kutlamaya İngiliz, Alman, İtalyan ve Norveçliler çocuklarıyla katıldı. Marmaris Filarmoni Derneği Oda Orkestrası'nın mini bir konser verdiği partide süslenen çam ağacı etrafında Noel Baba kıyafetli yabancılar dans ederek kutlama yaptı. Marina yetkililerinin çeşitli hediyeler dağıttıgı parti, yabancıların mum yakarak herkese mutlu yıllar dilemesiyle sona erdi.


İngiliz Deborah Wentery, "17 yıldır Netsel Marina'da teknemde yaşıyorum. Her yıl düzenlenen partiye katılarak yılbaşı kutlamaması yapıyoruz. Türkiye çok güzel bir ülke. Bizlerden dostluklarını esirgemeyen Türk insanının yeni yılını kutluyorum" dedi. - Muğla/ Marmaris

Kaynak: DHA