Mart Karı Simav'ı Beyaza Bürüdü

Son Güncelleme:

Dün bahardan kalma bir gün yaşayan, çoluk çocuk park ve bahçelerde doyasıya eğlenen Kütahya Simav'da vatandaşlar bu sabaha kar sürprizi ile karşılaştı.

Dün bahardan kalma bir gün yaşayan, çoluk çocuk park ve bahçelerde doyasıya eğlenen Kütahya Simav'da vatandaşlar bu sabaha kar sürprizi ile karşılaştı.


Kütahya'nın 864 rakımlı turistik ilçesi Simav'da dün vatandaşlar parlayan güneşinde etkisiyle kendilerini park ve bahçelere attı. Çoluk çocuk eğlenerek hafta sonunu tamamlayan Simavlılar sabah pencerelerini açtıklarında kar ile karşılaşınca şaşkına döndü.


Dün gece yarısı saat 23.30 da başlayan yağmur sabah saat 07.00 de yerini kar yağışına bıraktı. Ulaşım başta olmak üzere vatandaşın günlük yaşamını olumsuz yönde etkilemeyen kar yağışı ilçenin tamamını beyaza bürüdü.


Halen devam eden kar yağışı ilçe merkezinde 5 santimetreyi bulurken yüksek kesimlerde 10–15 santimetreye ulaştı.


Ulaşım başta olmak üzere hayatı olumsuz yönde etkilemeyen kar yağışı sabah saatlerinde uyanan vatandaşlara sürpriz oldu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA