Plazada Yangın Çıktı, Çalışanlar Kendilerini Balkona Attı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

İstanbul Sarıyer'e bağlı Maslak'daki bir plazada çıkan ufak çaplı bir yangın paniğe neden oldu.

İstanbul Sarıyer Maslak'daki bir plazada yangın çıktı. Plazanın giriş katından çıkan dumanlar nedeniyle çalışanlar kısa süreliğine tahliye edilirken, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangın, saat 12.30 sıralarında Sarıyer Maslak Sümer Sokak üzerindeki bir plazada meydana geldi.

KISA SÜREDE KONTROL EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre, plazanın giriş katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kattan dumanlar çıkması üzerine güvenlik görevlileri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine Sarıyer, Hacıosman ve Seyrantepe İtfaiye Amirliği'ne bağlı ekipler olay yerine sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipleri, yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması başlattı.

ÇALIŞANLAR PLAZADAN TAHLİYE EDİLDİ

Yangın nedeniyle panik yaşayan çalışanlar, kısa süreli binayı boşalttı. Yapılan çalışmaların ardından çalışanlar rahat bir nefes aldı. Olayı gören Emre Kurtulan, "Alttan dumanlar çıkmış. Binanın fıskiyeleri yangını söndürmüş. Ne yandığı belli değil büyük ihtimal kablo aksamı veya çöp olabilir. Çalışanları tahliye ettiler. Sonra itfaiye ekipleri geldi söndürdüler" dedi.

Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA