Mecliste Türban Tartışıldı

Son Güncelleme:

TBMM Genel Kurulu, 4 Ak Partili milletvekilinin başörtüsü ile gelmesine ilişkin yapılan Usul Tartışmasının ardından kapandı.

TBMM Genel Kurulu'na 4 Ak Partili milletvekilinin başörtüsü ile gelmesine ilişkin yapılan Usul Tartışması'nın ardından kapandı.


TBMM Başkanvekili Meral Akşener'in yürüttüğü oturumda, milletvekillerinin başörtüsü ile Genel Kurula gelmesine ilişkin açılan Usul Tartışması'nda siyasi parti gruplarının temsilcilerini birer konuşma yaptılar. Ardından hükümet adına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yaptığı konuşmadan sonra kısa bir ara veren Başkanvekili Akşener, "Öncelikle yönettiğim oturumda konuya ilişkin siyasi parti grup başkanvekillerinin gösterdikleri anlayıştan ötürü çok teşekkür ederim" dedi. Ardından da Danışma Kurulu'nda alınan karar gereği gündeme geçilmeden, 5 Kasım 2013 Salı günü toplanmak üzere oturum kapatıldı.

Kaynak: ANKA