Mehmet Ali Erbil: Aile Nedir Görmedim ki! Evliliklerim Nasıl Sürsün

Son Güncelleme:

Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen, verdiği bir röportajda "Evliliklerim nasıl sürsün ben hiç aile görmedim ki!" dedi.

İzzet Çapa'ya birbirinden samimi itiraflarda bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kısa süren evliliklerinin altındaki nedeni anlattı. İşte o röportajdan bazı satırbaşları:

"HÂLÂ BERABER UYURUZ"

Çocuklarına olan büyük sevginin altında sevgisiz geçen kendi çocukluğun yatıyor olabilir mi?: Aynen öyle doktor bey (gülüyor)! Yasmin 18, Ali Sadi 9 yaşında ve bana geldiklerinde hâlâ beraber uyuruz. Ama annelerinde kaldıklarında durum öyle değil ayrı odaları var.

"EVLİLİKLERİMDE DİKİŞ TUTTURAMADIM"

Boşanmış bir anne babanın çocuğu olarak, kendi çocuklarına da aynı travmaları yaşatman ne kadar doğru?: Biliyor musun her gece kendime söz verirdim, "Hayır bitmeyecek bu evlilik" diye ama ne yazık ki hayatta bazı şeyler istediğimiz gibi gitmiyor. Kalabalık aile hayatını evde yaşamayı çok sevmeme rağmen evliliklerimde dikiş tutturamadım. Sonradan anladım ki benim bunu yapmam zaten imkansızmış çünkü ben aile nedir hiç bilmiyorum, hiç görmedim ki!

"NEDENİ ÜVEY BABAM OLDU"

"Mesela benim dostum diyebileceğim bir insan da yoktur. Bunun nedeni de üvey babam askeri doktor olduğu için şehir şehir gezerek büyümem. Her taşınmada okul, mahalle değiştiği için hiçbir zaman arkadaşlığın ne olduğunu hissedemedim. "