Mehmet Demirkol: Beşiktaş'ın Hala Şampiyonluk Şansı Var

Son Güncelleme:

Yorumcu Mehmet Demirkol, "Yüzde yüz pozitif futbol denildiğinde Şenol Güneş tektir. Beşiktaş'ın hala şampiyonluk şansı var." dedi.

Yorumcu Mehmet Demirkol, beIN Sports ekranlarında gündemi değerlendirdi. Demirkol, " Şenol Güneş, hala taraftarın gözünde Beşiktaş'ın en güçlü figürü. Şu anda Şenol Güneş'le yolları ayıramazsınız. Mantıklı bir karar olmaz. Şenol Güneş'le yolları ayırırsanız kimi getireceksiniz? Beşiktaş'ın Ersun Yanal ya da Fatih Terim'i yok. Kimi çağıracaklar şu an yollasalar?" dedi.

"BEŞİKTAŞ'IN HALA ŞAMPİYONLUK ŞANSI VAR"

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını değerlendiren Demirkol, "Şenol Hoca'nın ve Fikret Orman'ın genel futbol politikaları çok pırıltılıydı. Şampiyonlar Ligi grubundan lider çıkıyorsun, kimi istesen alıyorsun. Sonra oyun düşünce ne kadar yukarı çıkarsan düşüşün de öyle olur. Şuan ahlık-vahlık bir durum yok. Beşiktaş'ın hala şampiyonluk şansı var. Orman, '5-6 oyuncuyu yollayacağım' dedi ama bu riskli. Devre arasında bu değişiklikler risk yaratır." diye konuştu.

"QUARESMA, BABEL, ADRİANO TAKIMDA KALSIN"

Quaresma'nın takımda kalması gerektiğini belirten Demirkol, "Yüzde yüz pozitif futbol denildiğinde Şenol Güneş tektir. 'Takımda kim kalsın?' desen, Quaresma ve Babel'i ilk sıraya yazarım. Adriano'nun da kalmasını isterim." ifadelerini kullandı.

"BARIŞ ALICI ÇALIŞKAN VE AKILLI"

Demirkol, "Barış Alıcı özelinde kötümser değilim. Barış'ın çalışkan ve akıllı olduğunu duyuyorum. Kendisine bir oyun bulabilir. Bu kaos içinde kolay değil. Ondan kolay kolay vazgeçilmemesi lazım. Kendisinin vazgeçmemesi lazım öncelikle. Fenerbahçe'ye hiçbir şey olmaz. Küme düşmez demiyorum. Düşebilirsin olabilir yani. 80'leri hatırla, neler gördük. 'Arkayı Fenerleyelim' diye laf vardı dolmuşta. Dolmuşa binmiyordum o yüzden ben. Büyük kulüpler yaşarlar bunu zaman zaman." dedi.