MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması

Son Güncelleme:

"Türkiye’nin istiklali bundan sonra sadece adalet mücadelesi ile mümkündür"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, " Türkiye'nin istiklali bundan sonra sadece adalet mücadelesi ile mümkündür" görüşünü savundu.


Adan, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul merkezli operasyon sürecinde yaşananları ibretle ve hayretle izlediklerini belirtti.


Başbakan Erdoğan'ın yolsuzluğun üstünü örtmeye çalıştığını öne süren Adan, "Savcı ile polisi birbirine düşüren bir Başbakan Türkiye'ye hiçbir şey vaat edemez" görüşünü savundu.


Hiç kimsenin adaletten kaçamayacağını ifade eden Adan, "Türkiye'nin istiklali bundan sonra sadece adalet mücadelesi ile mümkündür" ifadesini kullandı.


Adan, "Türkiye'nin savcıları ve polisleri iktidarın değil, Başbakanın değil, milletin hizmetindedir. Politize edilen bir emniyet ve yargı düzeni Türkiye için felaket olur" değerlendirmesinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA