Milli paratriatlet Uğurcan Özer, 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na puan aldı
Son Güncelleme:
Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Uğurcan Özer, Swansea Paratriatlon Serisi'nde 5. olarak 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na katılmak için puan aldı. Galler'de gerçekleştirilen mücadelede bisiklet yarışı iptal edilmesine rağmen milli sporcumuz 5. sırada yer aldı. Uğurcan, 19-20 Ağustos'ta Paris Paratriatlon Kupası'nda bir sonraki yarışına çıkacak ve Paris yolunda puan toplamaya devam edecek.
Milli paratriatlet Uğurcan Özer, Swansea Paratriatlon Serisi'nde 5. olarak 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na katılmak için puan aldı.
Türkiye Triatlon Federasyonundan yapılan açıklamada, hafta sonu Galler'de gerçekleştirilen ve şiddetli rüzgar sebebiyle bisiklet yarışını çıkarıldığı mücadeleyi milli sporcunun 5. sırada tamamladığı aktarıldı.
2024 Paris yolunda puan toplamaya devam eden Uğurcan'ın bir sonraki yarışının 19-20 Ağustos'ta Paris Paratriatlon Kupası'nda olacağı kaydedildi.
Kaynak: AA