Nefesle Dans Terapisi - Çocuk ve Yetişkinlere Özel

Son Güncelleme:

Nefesle Dans Terapisi - Çocuk ve Yetişkinlere Özel etkinliği tüm meraklılarını bekliyor.

Nefesle Dans Terapisi - Çocuk ve Yetişkinlere Özel etkinliği tüm meraklılarını bekliyor.


CreAtolye'nin sevimli ekibi Çocuk Atölyesi, bu yıl da anneler gününe özel bir atölye hazırladı. Dans terapisti ve yaşam koçu Filiz Şahinbaş eğitmenliğinde gerçekleştirilecek olan Nefesle Dans Terapisi'nde; çocuklar ve onlara eşlik edecek yetişkinler, bedenleri aracılığıyla kendilerini ifade etmeyi, bloke olan bölgelerinin farkına varmayı ve potansiyellerini keşfetmeyi deneyimleyecek.


"Farkındalığımızı çocuk saflığı ile yakalamak için yola çıktık. Bu sebeple ister kendi çocuğunuzla, ister yakınlık duyduğunuz bir minikle 'farkındalık partneri' olmanızı istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki, bizler tüm çocukların anneleriyiz. Farklı bir beden ve ruh bütünlüğünü çocuk saflığı ile deneyimlerken, zihin ve kalp kaydımızı tutacağımız iki saat boyunca an'da kalacağız."


Çocuklar için yaş sınırı 6 olup, her çocuğun yetişkin ile katılması gerekmektedir. Söz konusu ücret iki kişilik katılım bedelidir. Etkinlik iki saat sürmektedir.


Detaylar :


İl : İstanbul


İlce : Beyoğlu


Mekan : CreAtolye


Mekan Adresi : Oba Sokak, No: 2A, Oba Apartmanı, Cihangir


Başlangıç Saati : 20.05.2017 14: 00: 00


Bitiş Saati : 20.05.2017 16: 00: 00


Kategori : Nefesle Dans Terapisi - Çocuk ve Yetişkinlere Özel


Tür : Konferans


Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io