Nihat Mugil, Yeni Teklisi 5 Eylül'de!

Son Güncelleme:

Alfa 7 prodüktörlüğünde gerçekleşen ve yaklaşık bir aylık bir hazırlık sürecinden sonra çekilen klipte, alışılagelmişin dışında bir doğu&batı sentezleme yaklaşımı dikkat çekiyor.

Görüntü yönetmenliği ile de kendinden çok sözettirecek klip çekiminde 40 kişilik bir ekiple çalışılırken, kullanılan aksesuarların büyük bir bölümünü sanat yönetmeni Seyfettin Çetinkaya ve ekibi bu klibe özel tasarladı. 40 kukla ve voodoo bebeği kullanılanklibin görüntü yönetmenlğini Serdar Ünlütürk yaparken, yönetmen koltuğunda da başarılı yönetmen İlker Savaşkurt oturuyor.

Üniversite yıllarında oyunculuk deneyimi de olan şarkıcının klibinde Polonyalı dansçı ve oyuncu Dorota Anna Beginska, Kerem Arslanoğlu, İbrahim Ortakıcık dahil toplam 6 oyuncu rol aldı.Klip Kırklareli'nin İğneada bölgesinde iki günde çekildi.

'İyi müzik iyi insanın işidir. İyi insansan zaten iyi bir sanatçı olarak anılmayı da haketmişsindir'

Ürettiği eserlerin yanı sıra yaşadığımız dünyaya karşı duyarlı yaklaşımı ile de dikkat çeken Nihat Mugil, bu dünyanın sadece bize ait olmadığının altını çizerken, 'Ben bir melezim ve iyiliğin melezi olmak istiyorum . Öncelikledünya üzerinde yaşayan her canlının yaşam hakkına saygı duyulması gerektiğine inanıyorum. Dünya sadece bizlerin değil bizden önce de sakinleri vardı, bizden sonra da var olacaklar.Bunun bilincinde bir insan olaraksanatımı bu bilinçle şekillendirmeye çalışıyorum. Dünya artık tüm renklerin, dillerin, dinlerin kardeşçe ve elele, ahenk içinde, melez bir uyumla varolması gereken kocaman bir köy. Sınırlar kafamızda. Müziğin tüm bu sınırları kaldırdığına inanıyorum'. diyor.

Kaynak: Bültenler