Öğrencilere Karne Hediyesi Umre
Yarıyıl tatiline giren çok sayıda öğrenci, aileleri ile birlikte umre için kutsal topraklara gitti.
Yarıyıl tatiline giren çok sayıda öğrenci, aileleri ile birlikte umre için kutsal topraklara gitti. Karne hediyesi olarak umreyi seçen öğrencilerin oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.
ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ UMRE
2014-2015 Eğitim yılının ilk yarısının sona ermesinin ardından İstanbul'da bazı öğrenciler ve aileleri, öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik düzenlenen umre ziyaretleri çerçevesinde umreye gitti. Atatürk Havalimanı'ndan aileleri tarafından kutsal topraklara uğurlanan öğrencilerin son derece heyecanlı oldukları gözlendi. Aileler de çocuklarla birlikte büyük mutluluk yaşadı.
"EN ÇOK PEYGAMBER EFENDİMİZİN KABRİNİ MERAK EDİYORUM"
Umreye giden gruplardaki en küçük yolculardan biri olan Zümra, karne hediyesi olarak aldığı umre ziyaretinin kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Umreye gideceği için heyecanlı olduğunu ifade eden Zümra, "En çok Peygamber Efendimizin kabrini merak ediyorum" dedi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen umre turuyla yarıyıl tatilinde çok sayıda öğrenci ve veli kutsal toprakları ziyaret etme fırsatını yakalıyor.