Öğretmenler Vali İpek'i Makamında Ziyaret Etti
Son Güncelleme:
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Milli Eğitim Müdürü Seydi DOĞAN ve bir gurup öğretmen Vali Hasan İpek' i ziyaret etti.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Milli Eğitim Müdürü Seydi DOĞAN ve bir gurup öğretmen Vali Hasan İpek' i ziyaret etti.
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Şube Müdürü Altan Kalkın ve öğretmenler Ali Kemal Sadıkoğlu ve Şehriban Emir' den oluşan heyet günün anısına Vali Hasan İpek' e çiçek takdim ettiler.
Bir süre öğretmenlerle sohbet eden Vali Hasan İpek;
"Dünyanın en kutsal mesleklerinden birisini yapıyorsunuz. Toplumların gelişmişlik düzeyini belirleyen, bilginin üretilmesini ve aktarılmasını sağlayan öğretmenlik mesleği özverili ve başarılı bir şekilde yerine getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, bu güzel ve anlamlı gününüzü kutluyorum."dedi. - BAYBURT
Kaynak: İHA