Okulda Asker İhbarı Polisi Hareketlendirdi
Haber-Kamera: Çağatay KENARLI / İstanbul DHAEmniyet Müdürlüğü'nün yaklaşık 1 kilometre uzağında bulunan Semiha Ayverdi Anadolu Lisesi bahçesine bir grup askerin girerek saklandığı ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi ve 2 tane zırhlı araçla okulun bahçesine girildi.
Haber-Kamera: Çağatay KENARLI/ İstanbul DHA
Emniyet Müdürlüğü'nün yaklaşık 1 kilometre uzağında bulunan Semiha Ayverdi Anadolu Lisesi bahçesine bir grup askerin girerek saklandığı ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi ve 2 tane zırhlı araçla okulun bahçesine girildi. Polis ekipleri okulda yaptıkları aramalarda hiç kimseye rastlayamadı.
GÜNDÜZ GÖRÜNTÜLERİYLE VATAN CADDESİ
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Fatih Vatan Caddesi gece saat 22.30 sıralarından kapatılan yol ile ilgili detaylar gün ağarınca ortaya çıktı. Vatan Cadde'sinde 1 otobüs, 1 vinç ve 6 TIR'la cadde boyunca iki yüz metre arayla farklı noktalardan kapatıldığı görüldü. Gece saatlerinde emniyet önüne gelen vatandaşlar sabah saatlerine kadar slogan atıp, tekbir getirerek açtıkları dev Türk bayrağını salladı. Sabah olmasıyla beraber bitkin düşen vatandaşlar dinlenmek için çimlere oturdukları ve uzandıkları kaydedildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına Türk bayrakları asıldığı görüldü.