Aniden Yola Çıkan Köpek Zincirleme Kazaya Sebep Oldu
İzmit'te aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu sertçe kıran sürücü, kontrolünü yitirdiği otomobille orta refüjü aşıp karşı şeride geçti.
İzmit'te aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu sertçe kıran sürücü, kontrolünü yitirdiği otomobille orta refüjü aşıp karşı şeride geçti. Burada otomobilin 3 araca çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.
Kaza İzmit kent merkezinde Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Gölcük yönüne giden Elif E. yönetimindeki otomobilin önüne iddiaya göre aniden bir köpek çıktı. Bunun üzerine sürücü direksiyon kırınca, kontrolden çıkan otomobil orta refüjü aşarak takla atıp karşı şeride geçti. Burada Hüseyin Çamur yönetimindeki taksi ile Özkan Şahin yönetimindeki Değirmendere- İzmit minibüsüne çarptı. Aynı anda Ethem Can yönetimindeki 41 EC 934 plakalı otomobil de bu araçlara çarptı.
Kazanın ardından olay yerinde can pazarı yaşandı. Karşı şeride geçerek kazaya neden olan otomobilin sürücüsü Elif E., sıkıştığı araçtan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu çıkartıldı. Yaralanan taksi sürücüsü Hüseyin Çamur ile aile fertleri olduğu belirtilen Melek Çamur, Sezin Çamur ve Fatma Çamur, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.