Onur Recep Kıvrak ve Olcan Adın İçin Son Viraj
Trabzonspor cephesi son günlerde transfer gündeminin ön sırasına yükselen Onur ve Olcan konusunda tavır belirlemeye çalışıyor.
Trabzonspor cephesi son günlerde transfer gündeminin ön sırasına yükselen Onur ve Olcan konusunda tavır belirlemeye çalışıyor.
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu her iki oyuncunun da kesinlikle satılmasının düşünülmediğini vurgularken, Onur konusunda daha önce kendisine verilen söz gereği Avrupa'dan gelecek olası bir teklif için açık kapı bırakılıyor.
Daha önce Yardımcı Antrenör olduğu dönemde Onur konusunda açıklamalarda bulunan ve yurt dışında oynaması fikrine saygı duyduğunu belirten Hami Mandıralı'nın da böyle bir kariyer fırsatı çıkması durumunda başarılı kalecinin önünün kesilmemesi gerektiği fikrinde olduğu biliniyor.
Ancak Bordo-Mavililer'in Onur'u bırakma şartı, Avrupa'dan gelecek teklifin, dünyanın sayılı liglerinden ve takımlarından olmasına bağlı. Şu ana kadar da Trabzonspor'a bu yönde ulaşan resmi ve ciddi bir talep söz konusu değil.
Yine transfer dönemi yaklaşırken adı önce Beşiktaş, sonra da Galatasaray'la anılmaya başlanan Olcan'ın gidişiyle ilgili en büyük engel devam eden sözleşmesi. Biliç'in ısrarla istediği ve Gökhan Töre'nin bonservisinin alınamaması halinde alternatif olarak gündemde tuttuğu, Galatasaray'ın da daha çok genç oyuncularla Dany'yi kapsayan bir takas paketi önerme hazırlığında olduğu Olcan'ın durumu sezon sonu netlik kazanacak.
Trabzonspor, ilk etapta bu isimle sözleşmesini uzatmak amacıyla masaya oturacak.
Bu görüşmelerde Olcan'ın sergileyeceği tavır da kendisine yönelik uygulanacak politikada belirleyici olacak.
Eğer Olcan ayrılmaktan ya da sözleşme uzatmamaktan yana tavır koyarsa bu kez kulüp lehine olabilecek bir transfer yöntemiyle elden çıkartılacak.