Operasyon için Afrin'e Köprü Yapılıyor! Malzemeler Kamyonlarla Taşındı
Son Güncelleme:
Afrin harekatı sırasında askeri araçların rahat geçiş yapabilmesi için Suriye'deki Karasu Çayı'na beton köprü yapılıyor. Köprü için gereken malzemeler, kamyonlarla taşındı.
Afrin operasyonunda askeri araçların rahat geçiş yapabilmesi için sınırın Suriye tarafındaki Karasu Çayı''na beton köprü yapılıyor.
ALT YAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Operasyon öncesi Hatay''ın Reyhanlı, Hassa ve Kırıkhan ilçelerindeki sınır birliklerine tank ve askeri araç sevkiyatı devam ederken sınırın Afrin tarafında da alt yapı çalışmaları sürüyor.
KÖPRÜ ÇALIŞMASI YAPILIYOR
Operasyon sırasında askeri araçların rahat geçişi için Hassa ilçesindeki Sugediği Mahallesi''ndeki sınırın karşı tarafında bulunan Afrin''e bağlı Qara Baba kasabasında, sınır duvarının yakınlarında bulunan Karasu Çayı''na köprü çalışması yapılıyor.
MALZEMELER, KAMYONLARLA TAŞINIYOR
Köprü için gereken betonlar Devlet Su İşleri''ne (DSİ) ait kamyonlarla sınırın diğer tarafına taşınıyor.
Kaynak: İHA