Osmaniye'de kovalamaca sonucu 5 ruhsatsız pompalı tüfek ve sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı

Son Güncelleme:

Osmaniye'de yapılan bir uygulama sırasında polis ekipleri, Emrah S. idaresindeki otomobili durdurmak istedi. Ancak sürücü, polislerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kısa süreli bir kovalamacanın ardından otomobil durduruldu ve araçta 5 ruhsatsız pompalı tüfek ile 203 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Sürücü ve otomobildeki İbrahim Halil S. gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Şüpheliler tutuklandı.

Osmaniye'de kovalamaca sonucu durdurulan otomobilde, 5 ruhsatsız pompalı tüfek ve sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uygulama sırasında Emrah S. idaresindeki otomobili durdurmak istedi.

Sürücünün, ekiplerin "dur" ihtarına uymayarak kaçması üzerine kovalamaca yaşandı.

Kısa süreli kovalamacanın ardından durdurulan araçta, 5 ruhsatsız pompalı tüfek ile 203 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Polis, sürücü ile otomobildeki İbrahim Halil S'yi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Kaynak: AA