Osmaniye'den Çaldılar Adana'da Yakalandılar

Son Güncelleme:

Adana'da hırsızlıktan sabıkaları bulunan 3 kişi, Osmaniye'de bir mobilya mağazasından 7 LCD televizyon ve bir ısıtıcı çalmak suçlamasıyla tutuklandı.

Adana'da hırsızlıktan sabıkaları bulunan 24 yaşındaki R.Y., 19 yaşındaki E.K. ile 17 yaşındaki R.T., kiralık otomobil ile Osmaniye'de bir mobilya mağazasından 7 LCD televizyon ve bir ısıtıcı çalmak suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 18 Ekim'de saat 04.00'te Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun İncirlik Park Alanı'nda kontrol noktası kurdu. Şüpheli gördükleri araçları durdurup inceleme yapan ekipler, otomobilde arama yaptı.


Ekipler, otomobilin arka koltuğunda 4, bagajında ise 3 LCD televizyon ile bir elektrikli soba buldu. Televizyon ile elektrikli ısıtıcının fatura ve sevk irsaliyesinin bulunmadığını belirleyen ekipler, araçta bulunan R.Y., E.K. ile R.T.'yi gözaltına aldı. Hırsızlık suçundan çok sayıda kayıtları bulunan zanlılar Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularında televizyon ve elektrikli sobayı Osmaniye'de bir mobilya mağazasından çaldıklarını itiraf etti.


Osmaniye polisi ile temasa geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlıları ve ele geçirilen malzemeleri teslim etti. R.Y., E.K. ile R.T. Osmaniye'de sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA