Pantolon Paçası Tekere Takıldı, Anne ve Kucağındaki Çocuk Motosikletten Böyle Düştü

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Pantolon paçası tekere takıldı, anne ve kucağındaki çocuk motosikletten böyle düştü Pantolon paçasının neden olduğu kaza güvenlik kameralarına yansıdıADIYAMAN - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde pantolon paçası tekere takılan kadın ve çocuğu motosikletten düştü.

Pantolon paçası tekere takıldı, anne ve kucağındaki çocuk motosikletten böyle düştü

Pantolon paçasının neden olduğu kaza güvenlik kameralarına yansıdı


ADIYAMAN - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde pantolon paçası tekere takılan kadın ve çocuğu motosikletten düştü.

Olay Adıyaman'ın Kahta ilçesi Recep Tayyip Erdoğan Caddesinde meydana geldi. Gece geç saatte yaşanan kaza güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kucağında bebeği ile eşinin kullandığı motosikletin arka kısmında bulunan bayanın pantolon paçası tekere takılınca kaza meydana geldi.

Motosikletten kucağından bebeği ile savrularak yere düşen kadın yere yığıldı. Motosikleti yol ortasında bırakan sürücü bebeği kucağına alarak eşine baktı. Motosikleti yol ortasından çeken sürücü daha sonra eşi ve çocuğunun yanına geldi. Kazayı 112 ekibine bildirmeyen sürücü, yerde yatan eşini vatandaşların yardımı ile kaldırarak, kaza yerinden uzaklaştı.

Kazada bebeğin yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA