Para İçin mi Gitti?
Galatasaray Kulübü’nden Fatih Terim hakkında bir yalanlama geldi.
Galatasaray Kulübü, başkan Ünal Aysal'a dayandırılarak, teknik direktör Fatih Terim'in daha fazla gelir elde etmek için A Milli Takım'ın başına geçtiği yönünde bir internet sitesinde yer alan haberi yalanladı.
Söz konusu açıklama şu şekilde:
"Bugün maraton.com.tr isimli internet sitesinde, Başkanımız Ünal Aysal'a ait olduğu iddia edilen ve Sayın Fatih Terim'i hedef alan ifadeler yer almıştır. Kamuoyunun bilmesini isteriz ki, Başkanımız Ünal Aysal ne doğrudan ne de dolaylı olarak bu tip açıklamalar veya sohbetler kesinlikle yapmamıştır. Bu haberler gündemi değiştirmeye yönelik, maksatlı ve Camiamızı karıştırma amaçlı yayınlardır."
Söz konusu haberde Aysal'ın terim için "Ben bunu söylediğimde bana kimse inanmıyordu ancak Fatih Terim para için gitti. Galatasaray'da yıllık 3 milyon Euro kazanıyordu Milli Takım'da primlerle birlikte 5 milyon Euro alacak. Bunu herkes bilmeli Fatih Terim, Galatasaray'dan para için ayrılmıştır" ifadelerini kullandığı öne sürülmüştü.