Pilot Adalı Son Yolculuğuna Uğurlandı
Pilot Adalı son yolculuğuna uğurlandı Antalya'da düşen eğitim uçağında yaşamını yitiren pilot yardımcısının cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildiANTALYA - Antalya'da düşen eğitim uçağında yaşamını yitiren pilot yardımcısı Deniz Adalı'nın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.
Pilot Adalı son yolculuğuna uğurlandı
Antalya'da düşen eğitim uçağında yaşamını yitiren pilot yardımcısının cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi
ANTALYA - Antalya'da düşen eğitim uçağında yaşamını yitiren pilot yardımcısı Deniz Adalı'nın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.
Manavgat ilçesinde 2 gün önce bir sivil havacılık firmasına ait Cessna 150 tipi TC KIM tescilli eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot Serkan Dilci ve Deniz Adalı yaşamını yitirmişti.
Pilotlardan Deniz Adalı için, Büyükşehir Belediyesi Uncalı Kent Mezarlığı'ndan öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene, ailenin yakınları ve Adalı'nın pilot arkadaşları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Deniz Adalı'nın naaşı gözyaşları arasında toprağa verildi. Anne Birigit ve baba Adnan Adalı, taziyeleri kabul etti. Anne Brigit, oğlunun tabutuna el sürüm uzun süre göz yaşı döktü.
2 yıldır pilot olan Deniz Adalı'nın uçmayı çok sevdiği ve kısa süre sonra değişik hava yolu şirketlerine pilotluk için başvuru yapmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.