Polis Annesinin Arınç'tan İsteği

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

İki oğlu da polis olan anne, Kahramanmaraş'a gelen Başbakan Yardımcısı Arınç'tan oğullarının aynı anda operasyona gönderilmemesini istedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Kahramanmaraş'a gelen Arınç, valilik binası önünde toplanan vatandaşları selamladı. Arınç, burada, iki çocuğu polis olan Sırma Karslı ile bir süre sohbet etti.

"İKİSİNİ AYNI ANDA GÖNDERMEYİN"

Arınç'tan iki çocuğunun aynı anda operasyona gönderilmemesini isteyen Karslı,"İki oğlum polis. Şu an biri Suruç'ta, diğeri İstanbul'da. Birini göreve gönderirsen diğerini gönderme, ötekini bana bağışla" dedi.

"ASKERLERİMİZİ POLİSLERİMİZİ EZDİRMEYİN"

Arınç'tan asker ve polisleri kimseye ezdirmemelerini isteyen Karslı, "Bizim için askerlerimizi, polislerimizi ezdirmeyin. Size iki yiğit verdim. Malım da feda, canım da feda, oğlum da feda, kızım da feda ama ne olursun al yaralı göndermeyin." diye konuştu.

Kaynak: AA