Ramazan Bayramı

Son Güncelleme:

Vali Küçük, bayram ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığı, Polisevi ve Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve beraberindekiler Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığı, polisevi ve Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.


İlk olarak İl Jandarma Komutanlığı'ni ziyaret eden Küçük ve beraberindekiler, burada askerle selamlaşarak bayramını kutladı. Ardından polisevine geçen heyet burada emniyet amirleriyle bayramlaştı.


Son olarak Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Vali Küçük ve beraberindekiler burada kalan çocuklarla biraraya geldi.


Küçük, burada gazetecilere yaptığı açıklamada bayramda hatırlanması gereken insanların olduğunu söyledi. Bayramın en büyük amacının ilgiye şefkate ihtiyacı olan insanlarla bir araya gelmek olduğunu aktaran Küçük, "Bayramda öksüzler ve yetimler bekliyor birileri gelsin bizi ziyaret etsin diye. Özellikle bayramdaki bu ziyaret onların yüreğinde büyük bir sevinç yaratıyor. Burada yalnız olmadıklarını biliyorlar ve görüyorlar. Bizlerin yaptığı bu ziyaret onlar için hayata tutunma dalıdır" dedi.


Küçük, açıklamanın ardından yurtta kalan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve onlara çeşitli hediyeler verdi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA