Rıdvan Şükür, İnovasyon Haftası Etkinliklerinde

Son Güncelleme:

Doğa sporcusu ve dağcı Rıdvan şükür, istanbul kongre merkezinde düzenlenen İnovasyon haftası etkinliklerine katıldı.

inovasyon haftası etkinliklerine katılan ilgili kurumlarla bir dizi görüşmeler yapan şükür, doğa sporları ve dağcılıkta düzenledikleri etkinliklere inovasyon penceresinden baktıklarını söyledi.


Dağcı Rıdvan şükür, inovayonun bir çeşit yenilik ve farkındalık yaratmak olduğunu bunun yalnızca sanayide değil hayatın her alanında hayata geçirilebileceğini belirtti. Uzmanların "inovasyonun hayal gücünde gizli"olduğunu söylediklerini, bu düşünceye kendisininde katıldığını ifade etti.


Kendi alanlarında hayallerinin geniş olduğunu belirten Şükür, inovatif düşünceden ayrılmadıklarını dile getirdi. "İnovasyon Dünyası İstanbul'da Buluşuyor " etkinlikleri çerçevesinde değişik kuruluşlar ile görüşen Şükür, ülkemize gelen konu uzmanlarını dinleme fırsatı yakaladı.

Kaynak: Bültenler