Rodgers'a Göre En İyi Orta Saha Gerrard

Son Güncelleme:

Liverpool'un çalıştırıcısı Brendan Rodgers, öğrencisi Steven Gerrard'ın Avrupa'da orta saha kontrolünü en iyi yapan oyuncu olduğunu söyledi.


Brendan Rodgers, öğrencisi Steven Gerrard için Avrupa #39;da orta saha kontrolünü en iyi yapan oyuncu olduğunu söyledi.


33 yaşındaki oyuncunun sezon boyunca önemli bir rol üstlendiğini ve Premier Lig şampiyonluğu yolunda takıma büyük katkı sağladığını söyleyen Rodgers, quot;Onun takımdaki liderlik vasfı tartışılmaz. Bazen onun kalitesi görülmüyor ancak onun formu her zaman en üst düzeyde. quot; dedi ve ekledi: quot;Onun oyun kurucu rolünde benzeri bulunmuyor. O Avrupa #39;nın en iyisi. quot;


Rodgers, övgü dolu sözlerine, quot;Gerrard #39;ın yapabildiklerini yapabilecek çok az oyuncu bulabilirsiniz. Hem takımını atağa kaldırma anlamında hemde oyunu kontrol etmede eşsiz bir oyuncu. quot; ifadelerle devam etti.


Oyuncusu hakkında çıkan transfer dedikodularına da cevap veren Rodgers, quot;O İngiltere ve Liverpool #39;un kaptanı, Avrupa #39;nın en iyi kulüpleri onu isteyecektir ancak takas düşüncemiz yok. Hangi pozisyonda olursa olsun oyunu okuma zekası ve istikrarı ile birlikte fiziksel durumu da mükemmel. quot; dedi.

Kaynak: Goal.Com