Ronaldinho Gollerle Döndü
Son Güncelleme:
Sakatlığından dolayı yaklaşık 5 aydır futbol sahalarından uzak kalan Ronaldinho iyileşmesinin ardından çıktığı ilk maçta rakip ağlara 2 gol gönderdi.
Brezilya liginin son haftasında Ronaldinho 5 ay aradan sonra sahaya çıktı. Atletico Mineiro formasıyla, Vitoria takımına karşı sahaya çıkan yıldız oyuncu, 2-0 geriye düştükleri maçta harika bir frikik golü ile farkı önce bire indirdi. Karşılaşmanın son dakikasında penaltı golü ile takımına beraberliği kazandıran Ronaldinho zaman zaman tutuk görünmesine rağmen harika hareketler yapmaktan da geri kalmadı.
Ronaldinho ile uzun zamandır ilgilenen Beşiktaş ilk görüşmelerden olumlu bir sonuç alamamış ve şimdilik görüşmeleri dondurmuştu.
Ronaldinho 11-21 Aralık tarihlerinde Fas'ta düzenlenecek Dünya Kulüpler Şampiyonası için Atletico Mineiro ile birlite yarın bu ülkeye gidecek.
Kaynak: TotemSpor.Com