Rteü Rektör Vekili Prof. Dr. Karaman Risiad'ı Ziyaret Etti

Son Güncelleme:

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Sanayici ve İş Adamları Derneğini (RİSİAD) ziyaret etti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Sanayici ve İş Adamları Derneğini (RİSİAD) ziyaret etti.


Prof. Dr. Karaman, RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğlu'un makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Karaman, ziyarette Külünkoğlu'ndan Rize'deki sanayi çalışmaları hakkında bilgi aldı.


Karaman, burada yaptığı konuşmada, şehrin gelişmesi için üniversitelerin büyük öneme sahip olduğunu vurgulayarak, "Üniversteler bilimsel çalışmalarla şehre katkı sağlamalı ve gelişimini hızlandırmalıdır. Bu anlamda sivil toplum örgütleri ile iyi bir işbirliği içindeyiz. Bunun böyle devam etmesi şehre önemli getiri sağlayacaktır" dedi.


Külünkoğlu da RTEÜ'nün Rize'ye önemli katkılar sağladığını ifade ederek, "Öğrencilerimizi çok önemsiyoruz. İlimize okumak için gelen bütün öğrencileri hiçbir zaman müşteri gibi görmedik. Onlar bizim misafirimizdir" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA