Rus Hackerlar, Obama'nın Maillerini Okumuş
Rus hackerların, geçtiğimiz yıl Beyaz Saray bilgisayar sistemine sızarak Obama'nın bazı maillerini okudukları açıklandı.
Geçtiğimiz yıl Beyaz Saray bilgisayar sistemine Rus hackerların sızdığı ve Obama'nın bazı maillerini okudukları bildirildi.
KRİTİK VERİLER HACKERLARIN ELİNE GEÇTİ
Rus hackerların, Beyaz Saray bilgisayar sistemine erişim sağlayarak kritik verileri okudukları bildirildi.
YETKİLİLER OLAYI DOĞRULADI
Yetkililer tarafından da doğrulanan olayın Ekim ayında yaşandığı bildirilirken, Beyaz Saray'ın bilgisayar sisteminin kısmi olarak kapatıldığı kaydedildi.
GİZLİ BİLGİLERE ERİŞEMEDİLER
Öte yandan hackerların gizli ağa erişim sağlayamadıkları ve gizli bilgilere erişemedikleri belirtilirken, üst düzey yetkililerin ofislerinde iki bilgisayarın bulunduğu, bir bilgisayarda güvenli ve gizli ağ, diğerinde gizli olmayan kamusal iletişimin kullanıldığı öğrenildi.