Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Demir."Gümüşhane, İçinde Bulunduğu Büyük Bir Köy Havasını...

Son Güncelleme:

Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir, Gümüşhane'nin içinde bulunduğu büyük köy havasını yıkmak mecburiyetinde olduğunu bildirdi.

Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir, Gümüşhane'nin içinde bulunduğu büyük köy havasını yıkmak mecburiyetinde olduğunu bildirdi.


Akın, yaptığı yazılı açıklamada, Gümüşhane'nin gelişmişliği ve yaşanabilirliğinin önemli olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:


"Bu şehirde yaşayan herkes gibi biz de yaşadığımız yerin modern, kalkınmış ve refah seviyesi yüksek bir şehir olmasını isteriz. Kent, temsil edilme ve yönetilme konusunda kısır döngü yaşamaktadır. Bizim anlayamadığımız bir şey mi var, yoksa yönetimsel bir sıkıntı mı yaşanıyor- Gümüşhane tarih boyunca yakalayamayacağı fırsatlar önüne çıkmış olmasına rağmen eğer şehir hala yerinde çakılıp kalmış ise bunun tek sorumlusu vardır o da siyasi ve yönetim mercileridir. Gümüşhane, içinde bulunduğu büyük bir köy havasını yıkmak mecburiyetindedir. Tarihi, birikimi ve kültürü ile Gümüşhane bunu hak ediyor."


Muhabir: İbrahim Özdemir/ Burak Altunöz


Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA