Samsun'da bir kadın dördüncü kattan düşerek hayatını kaybetti
Son Güncelleme:
Samsun'un Bafra ilçesinde bir binanın dördüncü katından düşen Firuzhan Özbiçer (51) hayatını kaybetti. Özbiçer'in dengesini kaybederek beton zemine düştüğü belirlendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan muayenede Özbiçer'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Ceset, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve iki çocuk annesi olan Özbiçer'in, Antalya'dan Bafra'ya annesi ve teyzesini ziyarete geldiği öğrenildi.
Samsun'un Bafra ilçesinde bir binanın dördüncü katından düşen kadın yaşamını yitirdi.
Firuzhan Özbiçer (51), Tabakhane Mahallesi Ali Hafız Sokak'taki bir binanın dördüncü katının balkonunda bulunduğu sırada dengesini kaybederek beton zemine düştü.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede, Özbiçer'in hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay yerindeki incelemenin ardından Özbiçer'in cesedi, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Evli ve iki çocuk annesi Özbiçer'in, Antalya'dan Bafra'ya annesi ile teyzesini ziyarete geldiği öğrenildi.
Kaynak: AA