Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Son Güncelleme:

AK Parti Milletvekili Akman, SGK İl Müdürü Kılıç'ı ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Yahya Akman, SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç'ı ziyaret etti.


Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Akman, bir süre önce göreve başlayan SGK İl Müdürü Kılıç'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Akman, sosyal güvenlik çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, son yıllarda yapılan düzenlemelerle SGK'nın çalışma alanının daha da arttığını kaydetti.


Kılıç ise SGK'nın hizmet alanlarının diğer kurumlardan farklı olduğunu belirtti.


Kılıç, "Doğumdan ölüme kadar hatta ölümden sonra hayatta kalanların hayatlarını devam ettirecekleri süreçte bile SGK insanlarımızın yanında. Dolayısıyla çok ağır bir sorumluluğumuz var. Şanlıurfalı vatandaşlarımıza işlemlerini en kolay ve en kısa sürede yapmalarını sağlamaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.



Şanlıurfa'da, 2.7 büyüklüğünde deprem



Şanlıurfa'da, çok hafif şiddetli deprem meydana geldi.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 09.58'de merkez üssü Şanlıurfa'nın Büyükalanlı köyü olan 2.7 büyüklüğünde çok hafif şiddetli deprem kaydedildi.


Deprem yerin 8.1 kilometre derinliğinde gerçekleşti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA