Şaphane'de "Bireysel Emeklilik" Semineri

Son Güncelleme:

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulunda, DPÜ Sürekli Eğitim Merkezi tarafından "bireysel emeklilik" konulu seminer verildi.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulunda, DPÜ Sürekli Eğitim Merkezi tarafından "bireysel emeklilik" konulu seminer verildi.


Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Soner Akkoç, seminerin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, bireysel emeklilik uzmanları Engin Çimen ve Murat Durakan tarafından öğrencilere bilgi verildiğini söyledi.


Türkiye'de yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Yrd. Doç. Dr. Akkoç, şöyle dedi:


"Öğrencilerimizin, bilgi çağının imkanlarını en iyi şekilde kullanan, yenilere açık, çalışkan, dürüst ve ahlaklı bireyler olarak yetişmesine önem veriyoruz. Üniversite diplomasının yanında iş hayatına atılmada seminer ve sertifikalı eğitimlerin artı değeri oluyor. Modern bilimin ışığında ülke gereklerine uygun olarak edindiğimiz değerlere sahip çıkan donanımlı öğrenciler yetiştirmeye gayret ediyoruz. Öğrencinin aldığı seminer ve sertifikalı eğitim, artı değer olarak kendisine yansıyacaktır."


- KÜTAHYA

Kaynak: AA