Savaş Altay, Keşan'a Ulaştı

Son Güncelleme:

Savaş Altay, Çanakkale Yolunda yürümeye devam ediyor

Her yıl 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle İstanbul'dan Çanakkale'ye yürüyen Savaş Altay, 11 Mart günü başladığı yolculuğun ardından 14 Mart Perşembe günü Keşan'a ulaştı.

Saat 15.30 sıralarında Keşan'a gelen Savaş Altay, 2012 yılında annesinin vefatı nedeniyle bu çok önemli yürüyüşü gerçekleştiremediğini ve bu yıl yine yürüyüşüne devam ettiğini belirterek, "Her 18 Mart öncesi gerçekleştirdiğim yolculukta bugün Keşan'a ulaştım. Cumartesi günü Gelibolu'da olmayı hedefliyorum. Bana yürüyüşüm boyunca katkı sağlayan tüm halkımıza teşekkür ederim. İstanbul'dan yürüyüşüm sırasında özellikle Yunanlı vatandaşların bana gösterdiği ilgiye ben de şaşırdım kaldım. Beni yolda gören birçok Yunanlı durarak benimle fotoğraf çekildiler.Ayrıca beni yol boyunca misafir eden Kaymakamlara ve Belediye Başkanlarına da teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Altay, bu geceyi Keşan Belediyesi'nin misafiri olarak geçirdikten sonra 15 Mart 2013 Cuma günü, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı ziyaret ederek gelibolu'ya hareket edecek.

Kaynak: Bültenler