Serdar Kurtuluş : "Kendimi Kanıtlamak İstiyorum"

Son Güncelleme:

Siyah-beyazlı futbolcu Serdar Kurtuluş Almanya'nın Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında bulunan Hotel Klosterpforte'de sabah antrenmanının ardından hazırlık dönemini değerlendirdi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni sezonun camiaya ve takıma hayırlı olmasını dileyen Serdar Kurtuluş, "İnşallah sakatsız, belasız bir dönem geçiririz. Kamp yoğun bir tempoda devam ediyor. Çok önemli ön eleme maçlarımız var. Hedefimiz elemeleri geçip lige odaklanmak. Yirmi beş günlük süreçte çalışıp, iyi hazırlanmak istiyoruz. Sezonu en erken açan takımlardan biriyiz. Bu avantaj gibi duruyor. Kapasitemiz var ve arkadaşlık ortamı güzel. Bunu sahaya yansıtırsak ön eleme turlarını geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Sezona çok iyi başladığını ve Galatasaray derbisinden sonra moral bozukluğu yaşadığını, ancak bunu atlattığını dile getiren Kurtuluş, "İnsanlar bana ön yargıyla yaklaştı. Şampiyonluk kaybedilmiş ve her şey benim üzerime bırakılmış gibiydi. En çok kızdığım konu ise Galatasaray maçından sonra performansımın düştüğü. İyi oynadığım maçları insanlar görmezden geldi. Benim için hocamın kararı önemli, elimden geldiği kadar katkıda bulunmak istiyorum. Bu takımın sağ beki benim. Oynamak için alındım. Yeni sezonda bunu herkese göstereceğim" ifadelerini kullandı.

Kurtuluş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beklentilerin yüksek olduğunu biliyorum, beklentileri karşılayacağım. Ben kendime güveniyorum. Sahaya çıkıp işimi yapmaya çalışıyorum. Zaman zaman çok iyi oynadığım maçlar vardı. Rezilini çıkardığım maç olduğuna inanmıyorum. Daha iyisini yapabileceğimi biliyorum. Daha önce şampiyonluk yaşamıştım, bu sene bu hedefimi sürdürmek istiyorum."

Kadronun, geçen yıla göre değişmediğini ifade eden Kurtuluş, "Başarılı olduğumuz dönemde çok iyi bir arkadaşlık ortamı vardı. Bunu şimdi üst seviyeye çekmek zorundayız. Kampta vakit bulamıyoruz, her gün çift idman yapıyoruz. Geçen sezon birçok zorluk yaşadık. Hava şartları ağırlaştığında Olimpiyat daha da zorlaşıyor. Taraftarlarımız ellerinden geldiği kadar stadyumu doldurmaya çalışıyorlar fakat İnönü atmosferini yakalayamıyoruz. Yeni stadımızda daha iyi maçlar çıkartacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: EuroSport.com