Seyir Terasları Civil'e Farklılık Katacak
Ordu Belediyesinin Civil Deresinde sürdürdüğü Seyir Terasları projesi bölgeye farklı bir zenginlik katacak.
Kısa bir süre önce başlatılan projede önemli bir mesafe alan Ordu Belediyesi, derenin her iki tarafına yürüyüş yolları ve seyir terası için oluşturduğu beton döküm çalışmasında sona yaklaştı.
Gazi Köprüsü ile Karayolu Köprüsü arasında bulunan bölgede, karşılıklı olarak her iki cepheye toplam 6 adet seyir terası, aydınlatma direkleri ve ferforjeler oluşturulacak olan projede döküm çalışmasının ardından kaplama işlemine geçen Ordu Belediye, burayı kısa bir süre içerisinde vatandaşların hizmetine sunmayı planlıyor.
Görsel olarak bölgede önemli rekreasyon alanı olan Civil Deresinin, sürdürülen bu proje ile birlikte farklı bir yapıya kavuşacağını ifade eden Başkan Seyit Torun, "Söz verdiğimiz çalışmaları hayata geçirdiğimiz için son derece mutluyuz. Civil deresi inanıyorum ki bu proje ile birlikte bölgeye önemli bir değer kazandıracak. Geleceği turizm olan bu ilin her noktasında yine turizme hizmet verecek cazibe alanlarını oluşturmaya devam edeceğiz" dedi.