Simav Vergi Dairesi Müdürü Taşgın Ankara Vergi Dairesine Atandı

Son Güncelleme:

Kütahya Simav Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Taşgın, aynı görevle Ankara Vergi Dairesi Başkanlığına atandı.

Kütahya Simav Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Taşgın, aynı görevle Ankara Vergi Dairesi Başkanlığına atandı.


Şubat 2010'dan bu yana Simav Vergi Dairesi Müdürlüğü görevini yürüten Taşgın, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığındaki yeni görevi için Simav'da mesai arkadaşları ve mükelleflerle vedalaştıktan sonra ilçeden ayrıldı.


Görev yaptığı süreçte Simav halkı ve mükelleflerinden son derece yakınlık gördüğüne vurgu yapan Taşgın, "Görev yaptığım yerler arasında hiç unutamayacaklarım arasında Simav ilk sırada geliyor. Bazılarının altı cehennem üstü cennet olarak adlandırdığı Simav'ın en büyük şanssızlığı 19 Mayıs 2011'de yaşadığı 5,9'luk depremdir. Ben Simav'ın depremde kaybettiklerini kısa sürede tekrar kazanacağını umuyorum. Ankara'da Simavlılara kapım açık" dedi.


Taşgın, kendisinden boşalan göreve Marmaris Vergi Dairesi Müdürü Sezai Sülük'ün atandığını ve yakında Simav'a gelerek yeni görevine başlayacağını kaydetti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA